Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твРезолюцияята за България е полезнна

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твРезолюцияята за България е полезнна
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Борисов започва да усеща, че краката му изстиват

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Резолюцияята за България е полезнна дотолкоз, доколкото има проблем с институциите в България. Тези институции се нуждаят някой да им издърпа ушите, явно от чужбина. Но в случай че се надяваме,че някой от чужбина ще пристигна да ни свърши нашата работа, надълбоко се заблуждава. Със същия триумф можем да излезем на улицата и да викаме " невольо-невольо ". Така че хубаво е, че има такава резолюция, само че тя не анулира на български жители задължението да санкционират управниците, когато демонстрират законите и Конститутицията. Това разяснява в ефира на 7/8 тв политологът доктор Петър Чолаков.

В момента Борисов се пробва да си купи успокоение с тази муха да вземем нови бойни самолети. И аз съм за това да си изпълняваме уговорките. Но тук е въпроса, че Борисов почва да се чувсства нерешителен, защото почва да си губи поддръжката на основни страни от Европейски Съюз, уточни той.

От Съединени американски щати идват сигнали, че Борисов стартира да става неуместен за тях, разяснява Чолаков.

Според мен Борисов стартира да усеща, че краката му изстиват и се пробва да си купи индулгенции, с които да се хареса малко повече на американците, само че мисля, че нещата не му се получават към този момент, безапелационен е политологът. 

Едно от нещата, които се споделят на митингите е, че в случай че идващите ръководещи си изберем, като тези, които са, значи по същия метод ще излязат хората на улицата и няма да им простят. Надявам се обаче хората да са малко по-малко търпеливи. Защото тези 10 години са на тази тази власт, уточни той.

Вариантите са два - или ръководещите ще добутат до постоянни парламентарни избори през март, другият вид са предварителни избори. Ако има предварителни избори, ще бъде един доста огромен пестник за ръководещите и ще се покаже, че този модел не работи и този модел просто не минава. От тази позиция съгласно мен е морално добре да има предварителни избори, с цел да се покаже, че номера не минава., уточни Чолаков.

Има поддръжка за митингите, само че различен е въпроса какъв брой от хората желаят парламентарни избори незабавно. 44% желаят такива. Така че тук има отзивчив дисонанс. Така че тук суверена много-много не разсъждава. 66% поддържат оставка и митинги, само че 44% не желаят избори в този момент, уточни той.

Така че тази обстановка е следващ тест за това до какъв брой сме се научили на народна власт, до какъв брой сме се научили, че властта произтича от нас, дали сме разбрали, че ние сме шеф на по този начин наречения властник, разяснява политологът.

В ЕНП си дават сметка какво съставлява господин Борисов, единствено че той им прави работа, въпреки да стартира да се трансформира в един воденичен камък за тях, добави той.

Тази резолюция е единствено черен щемпел в паспорта на политиците, нищо друго, уточни Чолаков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР